Pondelok
Menu 17.03.2025-21.03.2025
R: Fit anglické raňajky (1,3,7)
D: Batatová polievka s karí (7)
O: Lososové poké (4,6,7,11) / Teriyaki tofu poké (6,7,11)
Ol: Banánovo-avokádový puding s čučoriedkami (1,3,7)
V: Kuracie stehná s horčicovo-medovou omáčkou a rozmarínovými zemiakmi (10) / Šalát s rozmarínovými zemiakmi, cviklou a horčicovo-medovou omáčkou (1,3,7,8,10)
Utorok
R: Jogurt s domácou granolou a čerstvým ovocím (1,3,7,8)
D: Cviklové smoothie s mrkvou a jablkom (7)
O: Kuracie prsia s brusnicovou omáčkou, pečeným ružičkovým kelom a zemiakmi (-) / Grilovaná zelenina s brusnicovou omáčkou, pečeným ružičkovým kelom a zemiakmi (-)
Ol: Quiche s lososom a špenátom v zemiakovej kruste (1,3,4,7) / Quiche so špenátom v zemiakovej kruste (1,3,7)
V: Kurací satay s mangovým dipom a jazmínovou ryžou (5,6,7,10,11) / Tempeh satay s mangovým dipom a jazmínovou ryžou (5,6,7,10,11)
Streda
R: Domáci chlieb s brusnicami a hermelínovou nátierkou s bylinkami (1,3,7)
D: Jogurtový koláč s hruškami (1,3,7,8)
O: Hovädzie lasagne (1,3,7,9) / Zeleninové lasagne (1,3,7,9)
Ol: Karfiolová pizza s mozzarellou a paradajkami (1,3,7)
V: Bylinkové morčacie prsia s pečenou zeleninou a dipom zo sušených paradajok (3,7) / Bylinkové nugetky s pečenou zeleninou a dipom zo sušených paradajok (1,3,7)
Štvrtok
R: Lievance s banánom a domácou nutellou (1,3,7,8)
D: Šopský šalát s balkánskym syrom (7)
O: Pečený karfiol v panko strúhanke s petržlenovým pyré a domácou tatárskou omáčkou (1,3,7,10)
Ol: Mrkvový chlebík s pistáciovým krémom (1,3,7,8)
V: Gyros bowl s kuracím mäsom a domácim pita chlebom (1,3,7) / Gyros bowl s halloumi a domácim pita chlebom (1,3,7)
Piatok
R: Šampiňónová omeleta na chlebe so zeleninovým šalátom (1,3,7)
D: Špenátovo-tvarohová torta s jahodami (1,3,7)
O: Cobb šalát s avokádom, nivou a kuracím mäsom (1,3,7,10) / Cobb šalát s avokádom, nivou a vajíčkom (1,3,7,10)
Ol: Focaccia s ricottou, bazalkou a paradajkami (1,3,7)
V: Tekvicové rizoto s kačacími prsiami a tekvicovým olejom (7,9) / Tekvicové rizoto s mozzarellou a tekvicovým olejom (7,9)
Zmena jedálnička je vyhradená.
Krabičky skladujte od 0•C do +5•C.
Za lomítkom je uvedená vegetariánska varianta menu.
Jedlo je určené na konzumáciu do 12 hodín.
Energetická hodnota príjmu je vypočítaná s toleranciou 15%.
Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy či osoby s oslabenou imunitou.
Neodporúčame, aby vegetariánsku variantu menu konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy či osoby s oslabenou imunitou. Pred objednávkou vegetariánskeho menu odporúčame konzultáciu s Vaším lekárom.
Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich.